Douchewand schoonmaken is makkelijk

Het schoonmaken van een douchewand is redelijk eenvoudig te nemen. Na het douchen ontstaat er aanslag op de douchewand in de vorm van condens  en waterdruppels. Deze zijn snel  gemakkelijk te verwijderen door het gebruik van een wisser. Door van boven naar beneden te wissen, vallen de druppels in douchebak en blijven er geen druppels achter. Het glas zal hierdoor weer kraakhelder worden.wisser

Met verloop van tijd zal er toch een klein beetje aanslag achter blijven, waardoor de douchewand iets minder helder wordt. Je kan hierbij denken aan vettige resten van shampoos en douchegels die tijdens het douchen per ongeluk op de douchewand belanden. Ondanks dat je deze vaak gelijk nog tijdens het douchen probeert weg te halen, blijft er vaak toch iets vettigs achter. Het gebruik van een wisser is voor deze plekken niet afdoende, vaak maak je de plakkerige vlek zelfs iets groter.

Dit soort plekken kun je het best in combinatie met een middeltje als allesreiniger verwijderen. Of nog beter met Glassex, dat speciaal gemaakt is voor de reiniging van glaswerk. Dankzij deze schoonmaakmiddeltjes worden de ramen ontvet en worden kleine plakresten verwijderd. Natuurlijk kan je dit wel gewoon doen combinatie doen met wisser, zodat je het na het schoonmaken er weer perfect uit ziet.

Een kind kan de was doen!