Badkamerwinkels met douchewanden

sanitairwinkel

Sanitairwinkel.nl is misschien wel de meest bekende badkamerwinkel met een online webshop. Hier kunt u met vertrouwen uw douchewanden en andere badkamerproducten aanschaffen, met hun jarenlange ervaring is het een prima bedrijf om in kopen bij te doen.
Natuurlijk hebben ze ook een ruim assortiment van meer dan 2500 verschillende douchewanden! Zo kunt u hier o.a. natuurlijk terecht voor de populaire glazen douchewanden in verschillende maten.

Op zoek naar een specifiek merk? U kunt deze douchewandenwerken hier vinden: Adema, Aqualux, Best Design, Bruynzeel, Duscholux, Haceka, Huppe, Ideal Standard, Kermi, Koralle
Novellini, Plieger, Praya, Remeha, Riho, Royal Plaza, Saniclass, Saniscape, Sealskin, Sphinx, Tiger, Villeroy en Boch.  Vanaf bestellingen voor €150,- is de bezorging helemaal gratis, handig! Bezoek eens hun website.

badkamerXXL
Badkamer XXL is een bekende online sanitairwinkel met een ruim assortiment van douchewanden en verdient daarmee een plek bij deze geselecteerde bedrijven. U kunt hier kiezen uit de merken Blinq, Bruynzeel , Huppe, Kermi, Koralle, Sphinx, Villeroy & boch. Groot voordeel:  Gratis verzending al vanaf € 100! Een van de redenen dat BadkamerXXL een populaire online sanitairwinkel is.

badkamerwinkel

Op Badkamerwinkel.nl kunt u zoals de naam als zegt heerlijk online winkelen voor de badkamer. Het assortiment voor douchewanden is erg groot. U kunt hier onder andere terecht voor douchewanden van de merken Sealskin, Bruynzeel, Detremmerie, Duscholux, Emco en Huppe.  Zeker een aanrader. Uiteraard kunt u hier ook gemakkelijk met iDeal betalen en worden bestellingen met een waarde van €150,- gratis bij uw thuis gebracht. Bezoek Badkamerwinkel.nl!

badkamerwarenhuis

 

BadkamerWarenhuis mag zich met recht één van de grootste sanitairwinkels van Nederland noemen. Niet alleen vanwege de mooie prijzen, maar ook dankzij de goede klantenservice en het ruime assortiment met de merken Aqualux, Bwh design, Haceka, Saniscape en Sealskin . Natuurlijk kunt u ook bij het BadkamerWarenhuis terecht voor mooie aanbiedingen en kortingsacties. Een mooie service is dat bestellingen al vanaf €100 gratis bezorgd worden al de volgende dag in huis staan (als deze voor 17.00 besteld is).

otto

Warenhuis Otto is een prima leverancier van douchewanden. Niet alleen vanwege de mooie prijzen, maar ook dankzij de goede klantenservice en het ruime assortiment met de merken Aquaform, Dusar, Schulte en WENKO. Natuurlijk kunt u ook bij OTTO terecht voor mooie aanbiedingen en kortingsacties. Wel worden afhankelijk van het gewicht bezorgkosten in rekening gebracht.